Print this page   PDF

Стоян Стоянов

 

Стоян Стоянов

14.05.2011г., Търговище

Победа за Милен Манев. Втори - шуменецът Стоян Стоянов.


Предишна страница: Чавдар Чернев
Следваща страница: Георги Петранов